Negovana stopala pripomorejo k lažjemu in hitrejšemu koraku.

ZAHTEVNEJŠA KLASIČNA PEDIKURA

odstranitev otiščancev in kurjih očes, ter nega razpokane kože na celotnih stopalih. Striženje in oblikovanje nohtov. Nanos negovalne kreme in masaža stopal. Svetovanje o negi vaših stopal doma.

Cena: 32€

SPA PEDIKURA

je namenjena za celotno nego in sprostitev vaših stopal. Poleg klasične pedikure vsebuje tudi piling in masažo nog od kolena navzdol.

Cena: 36€

KRATKA PEDIKURA

je namenjena manj zahtevnejšim posegom. Striženje in oblikovanje nohtov. Nanos negovalne kreme in masaža stopal. Svetovanje o negi vaših stopal doma.

Cena: 27€

MASAŽA NOG

masira se nogo do kolena navzdol. Namenjena je utrujenim nogam ali zgolj razvajanju. Po kopeli sledi masaža nog. Blagodejno deluje na počutje celotnega telesa.

Cena: 12€

NAVADNO LAKIRANJE OB PEDIKURI

po zaključeni pedikuri na željo stranke nohte nalakiramo. Nohtno ploščo pripravimo na nanos laka. Nanesemo podlak ali temeljni lak, ki spoji noht z lakom in mu poveča obstojnost. Na to sledi nanos laka, ki je visoko zmogljiv, vsebujejo inovativno nanotehnologijo, s tem poveča in ustvari neverjetno obstojnost, moč in sijaj. Kot zadnjega nanesemo še nadlak, ki zagotavlja zaščito barvnega laka. Za boljšo nego obnohtne kožice nanesemo še negovalno olje.

Cena: 5€

NAVADNO LAKIRANJE

nohtno ploščo pripravimo na nanos laka. Nanesemo podlak ali temeljni lak, ki spoji noht z lakom in mu poveča obstojnost. Na to sledi nanos laka, ki je visoko zmogljiv, vsebujejo inovativno nanotehnologijo, s tem poveča in ustvari neverjetno obstojnost, moč in sijaj. Kot zadnjega nanesemo še nadlak, ki zagotavlja zaščito barvnega laka. Za boljšo nego obnohtne kožice nanesemo še negovalno olje.

Cena: 9€

PERMANENTNO LAKIRANJE OB PEDIKURI

po zaključeni pedikuri na željo stranke nohte parmanentno nalakiramo. Na pripravljen noht nanesemo veznni gel, nato nanesemo barvni gel, ki zagotavlja lepe, urejene in lakirane nohte z obstojnostjo do 4 tednov. Kot zadnji nanons pa sledi še zaključni gel. Vse tri nanose se suši pod UV lučko. Za boljšo nego obnohtne kožice nanesemo še negovalno olje.

Cena: 12€

PERMANENTNO LAKIRANJE

Na pripravljen noht nanesemo vezni gel, nato nanesemo barvni gel, ki zagotavlja lepe, urejene in lakirane nohte z obstojnostjo do 4 tednov. Kot zadnji nanons pa sledi še zaključni gel. Vse tri nanose se suši pod UV lučko. Za boljšo nego obnohtne kožice nanesemo še negovalno olje.

Cena: 20€

POPRAVILO ENEGA NOHTA

v primeru ko se nanešen lak mehansko poškoduje, vam za popolni izgled vaših nohtov le tega popravimo.

Cena: 5€

OSTRANJEVANJE PERMANENTNEGA LAKA

v primeru, če opravimo le to storitev (brez ponovnega lakiranja).

Cena: 6€

DOPLAČILO PEDIKURE NA DOMU

poleg cene opravljene storitve na domu, zaračunamo tudi prevoz.

Cena: 4€

PARAFINSKA KOPEL NOG

Parafinska kopel deluje kot grelno in negovalno sredstvo. Pri kopeli se uporablja odišavljen parafin. Ta deluje tudi v najglobljih plasteh kože in s tem ogreva ter sprošča telo. Kožo nahrani in navlaži. Učinki: preprečuje izsušitev in staranje kože, vaša koža bo ponovno mehka in prožna, sprosti mišice in sklepe, izboljša krvni obtok, pozitivno vpliva na živčni sistem in kožo.

Cena: 20€

Cena ob pedikuri: 15€