Urejene in negovane roke so odraz samozavesti in elegance.

OSNOVNA MANIKURA

je namenjena urejanju predela nohta. Nohte oblikujemo, uredimo obnohtno kožico. Na to nanesemo podlak. Manikuro zaključimo z negovalnim oljem.

Cena: 17€

POSEBNA MANIKURA

poskrbi za celotno nego in izgled vaših rok. Nego rok začnemo s pilingom. Piling odstrani odvečno kožo in poskrbi za boljše prehajanje kozmetičnih učinkovin v in na kožo. Po oblikovanju nohtov, uredimo obnohtno kožico, sledi masaža rok z negovalno kremo. Na to nanesemo podlak. Manikuro zaključimo z negovalnim oljem.

Cena: 25

LAKIRANJE NOHTOV OB MANIKURI

po končani manikuri na strankino željo nanesemo še lak, ki je visoko zmogljiv, vsebujejo inovativno nanotehnologijo, s tem poveča in ustvari neverjetno obstojnost, moč in sijaj. Kot zadnjega nanesemo še nadlak, ki zagotavlja zaščito barvnega laka.

Cena: 6€

LAKIRANJE NOHTOV

vključuje oblikovanje nohtne plošče, nego obnohtne kožice in pripravo nohta na lakiranje. Sledi nanos laka, ki je visoko zmogljiv, vsebujejo inovativno nanotehnologijo, s tem poveča in ustvari neverjetno obstojnost, moč in sijaj. Kot zadnjega nanesemo še nadlak, ki zagotavlja zaščito barvnega laka. Manikuro zaključimo z negovalnim oljem

Cena: 20€

PERMANENTNO LAKIRANJE NOHTOV

vključuje oblikovanje nohtne plošče, nego obnohtne kožice in pripravo nohta na lakiranje. Nanesemo veznni gel, nato nanesemo barvni gel, ki zagotavlja lepe, urejene in lakirane nohte z obstojnostjo do 4 tednov. Kot zadnji nanons pa sledi še zaključni gel. Vse tri nanose se suši pod UV lučko. Za boljšo nego obnohtne kožice nanesemo še negovalno olje.

Cena: 29€

ART NAIL

Uporaba različnih tehnik poslikave kot je: francosko lakiranje, mirror, kristalčki, tiger eye, bleščice,…

Cena: 6€

Cena enega nohta: 1€

POPRAVILO ENEGA NOHTA

v primeru ko se nanešen lak mehansko poškoduje, vam za popolni izgled vaših nohtov le tega popravimo.

Cena: 5€

OSTRANJEVANJE PERMANENTNEGA LAKA

v primeru, če opravimo le to storitev (brez ponovnega lakiranja).

Cena: 13€

GELIRANJE NARAVNIH NOHTOV

vključuje oblikovanje nohtne plošče, nego obnohtne kožice in pripravo nohta na lakiranje. Sledi nanos gela, ki je visoko zmogljiv, vsebujejo inovativno nanotehnologijo, s tem poveča in ustvari neverjetno obstojnost, moč in sijaj. Na to sledi barvni lak. Kot zadnjega nanesemo še nadlak, ki zagotavlja zaščito barvnega laka. Manikuro zaključimo z negovalnim oljem in masažo rok.

Cena: 41€

PODALJŠEVANJE NOHTOV S ŠABLONO

vključuje oblikovanje nohtne plošče, nego obnohtne kožice in pripravo nohta na lakiranje. Na skrajšanj noht nastavimo šablono glede na želeno obliko in dolžino. Sledi nanos gela, ki je visoko zmogljiv, vsebujejo inovativno nanotehnologijo, s tem poveča in ustvari neverjetno obstojnost, moč in sijaj. Na to sledi barvni lak. Kot zadnjega nanesemo še nadlak, ki zagotavlja zaščito barvnega laka. Manikuro zaključimo z negovalnim oljem in masažo rok.

Cena: 52€

Cena enega nohta: 5€

PARAFINSKA KOPEL ROK

Parafinska kopel deluje kot grelno in negovalno sredstvo. Pri kopeli se uporablja odišavljen parafin. Ta deluje tudi v najglobljih plasteh kože in s tem ogreva ter sprošča telo. Kožo nahrani in navlaži. Učinki: preprečuje izsušitev in staranje kože, vaša koža bo ponovno mehka in prožna, sprosti mišice in sklepe, izboljša krvni obtok, pozitivno vpliva na živčni sistem in kožo.

Cena: 20€

Cena ob manikuri: 15€