Negovan obraz nam v vsakodnevnih odnosih daje samozavest in omogoča bolj pristne odnose. Vpliva na naše psihološko stanje, zato je pomembno da z redno nego doma in svetovanjem v kozmetičnem salonu skrbimo za negovan in urejen videz. Moramo se zavedati, da se lastnosti kože z leti spreminjajo, za to jih je potrebno prepoznati in jim zagotoviti pravilno nego.

V našem salonu se trudimo zagotavljati najboljše rezultate, kar nam omogoča kozmetika Afrodita in ultrazvočni čistilec obraza, katerega uporabljamo pri vsaki negi obraza.

Ultrazvočno čiščenje obraza

Ultrazvočno čiščenje obraza je napredna funkcija ultrazvoka, ki ima s posebnim aplikatorjem možnost

Ultrazvočni čistilec kože Fox F-311A | Wellnetica.si

čiščenja kože.

Posebna ploščica deluje na kožo tako, da proizvaja ultrazvočno vibriranje, ki na koži povzroči, da nečistoče »zvibrira« na površje, kjer jih istočasno tudi postrga stran. Akne in mozolji se tako zelo kvalitetno odstranijo brez poškodb tkiva. Tudi za ogrce ni težav. Gre dobesedno za izpihovanje por in ogrcev brez neprijetnega stiskanja ter povzročanja rdečice in vnetij.

Ta funkcija se lahko uporablja tudi namesto vapozona. Nekateri ljudje imajo občutljivo kožo in ne prenašajo vročine, drugi imajo občutek dušenja, ko jim para brizga v obraz. V teh primerih se lahko visokofrekvenčni ultrazvočni čistilec kože uporabi za samostojno čiščenje.

Sicer visokofrekvenčni ultrazvočni čistilec odstrani odmrle celice in povrhnjico, kar bistveno pripomore k hitrejši regeneraciji kože. Zmanjša nežne, manjše gubice, napenja kožo ter stimulira tkivo za proizvajanje kolagena in elastina.

Primeren je za vse tipe kože, tako za aknasto kožo, kot problematično in zrelo kožo. Je varen, zanesljiv, koža pa po tretmaju ne bo rdeča in razdražena, vendar ravno nasprotno.

KISIKOVA NEGA OBRAZA

naj koža ponovno zadiha.

Lahkotnost, svežina ter občutek, da koža diha… Vse to in hkrati še več z novo generacijo t. i. “aktivne kozmetika” PURE OXYGEN! Z revolucionarno tehnologijo Fijflow BB61, ki izkorišča moč čistega kisika, osnovnega elementa zdravja vsake kože.

Z učinkom druge kože… Nega z izdelki PURE OXYGEN koži pomaga, da ponovno “zadiha” ter tako v hipu poživi metabolno aktivnih kožnih celic. Deluje z učinkom “druge kože”, saj je koža po uporabi kot prerojena: rožnata, voljna, spočita in vidno pomlajena.

Priporočamo jo za vse vrste kože in vse starosti. Še posebej je primerna za suho in utrujeno kožo kadilcev.

Cena: 50€

ČISTILNA NEGA OBRAZA

Vzrok za nastanek nečiste kože in aken je kopičenje roževinastih celic, bakterij in maščobe v lojnicah dlačnih mešičkov. Nastanek nečiste kože spodbujata tudi dednost in hormonsko neravnovesje. Linija profesionalnih izdelkov ACNE vključuje naravne aktivne sestavine, ki sledijo zahtevam po izboljšanju nečiste kože in kože z aknami kot posledice prekomernega izločanja maščobe.

Priporočamo jo za nego nečiste problematične kože.

Cena: 45€

NEGA ZRELE KOŽE OBRAZA

Razvojni dosežek moderne dermo-kozmetologije z biološko-aktivnimi peptidi, ki kožo pomladi od znotraj navzven.

Napreden pristop k anti-age negi kože se z izraženim znakom staranja zoperstavlja na ravni njihovih vzrokov. Z močjo biološko-aktivnih pepttidov deluje neposredno na kožne celice ter jih spodbudi, da se hitreje delijo ter sintetizirajo več kolagena, elastin in hialuronske kisline. Posledično upočasni kronološko in fotostaranje kože ter jo vsevtransko pomladi: kožo opazno učvrsti, zgladi kožni relief ter deluje z intenzivnim učinkom korekcije gub.

Priporočamo jo za pomlajevanje kože.

Cena: 50€

VLAŽILNA NEGA OBRAZA

ekstremna moč vlaženja

Občutite ekstremno navlažitev kože s pomočjo izjemne 100% naravne hialuronske kisline, ki zahvaljujoč svoji majhni molekulski masi penetrira v globje plasti kaže in uravnava njeno hidracijo. Deluje večdimenzionalno: intezivno vlaženje, spodbudi obnovitveno sposobnost celic, ki tvorijo dva pomembna proteina v koži – kolagen in elastin. Linija HYALURON zagotavlja vidne učinke, saj je navlažena koža bolj napeta, gladka in sijoča.

Priporočamo jo za vlaženje in učvrstitev kože.

Cena: 45€

OSNOVNA NEGA OBRAZA, VRATU IN DEKOLTEJA

Nega pri kateri ne uporabimo kozmetičnih učinkovin.

Cena: 40€

GLOBINSKO ČIŠČENJE PRI OSTALIH NEGAH

Z ogrevalno tehniko koži odpremo pore in jih uspešnejše očistimo. Izvaja se kot nadgradnja pri ostalih negah obraza.

Cena: 7€